Echte Vrienden

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: "Muziek Is Ons Leven", de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht.

Peter Beense
Al jaren is Peter uitbater van het gelijknamige cafe aan de Korte Regulierdwarsstraat te Amsterdam (tegenover cafe Bolle Jan). Zoals het een goed ondernemer betaamt staat Peter ook in de weekends regelmatig achter de bar en daar grijpt hij diverse keren naar de microfoon om zijn prachtige stem ten gehore te brengen.
Met zoveel hart voor muziek, een prachtige stem, horeca en feestervaring is zanger Peter Beense een fantastische artiest op Uw feest of evenement.

Django Wagner
Django Wagner heeft een imponerend stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium die beschikt over een zeer innemende uitstraling. 
Optredens van deze sympathieke zanger zijn overal een doorslaand succes. Dat blijkt wel uit zijn volle agenda!  

Frans Duijts
Frans Duijts staat het meest bekend als imitator van zijn grote held André Hazes. Hoewel hij het geweldig vond om zijn nummers te vertolken, was het altijd een stiekeme droom van hem om ooit met een eigen repertoire te komen. Dit gebeurde dan ook eind 2005. Deze omslag kwam doordat hij het door vader Abraham geschreven liedje ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uitbracht. Hierop kreeg hij zulke positieve reacties waarop hij besloot om als dé Frans Duijts te gaan zingen.
Inmiddels mag Frans Duijts zichzelf één van de meest populaire volkszangers van Nederland noemen. Heel Nederland heeft hem inmiddels omarmd, zowel op de radio als op de tv. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans zelf. In 2011 heeft deze Betuwse zanger ook voet gezet in het Vlaamse land, waar hij inmiddels ook op handen gedragen wordt. 

Vangrail

Vangrail hun Wervelende Covershow.
In de nieuwe show wordt het publiek keer op keer in extase gebracht door een wervelwind (mash-up) van complete klassiekers en de meest uiteenlopende hits. Vijf getalenteerde en enthousiaste muzikanten plus het geweldige brede bereik van zanger en top entertainer Raynaud Ritsma brengen een overweldigende show vol energie. Een feest en spektakel waar nog lang over gesproken zal worden!

Een gewone band kan altijd nog, Het publiek gaat volledig los en de band maakt een onuitwisbare indruk – van dorp tot stad, van Friesland tot Belgi?. Terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie! De ingredi?nten zijn simpel: de mooiste en bekendste covers gestoken in de welbekende Vangrail-jas.

De Dikdakkers

De Dikdakkers worden gevormd door het drentse duo Anton Geerts en Hans Voogd. Al vroeg begaven de beide heren zich in de wereld van het entertainment. In de loop der jaren presenteerden zij disco- en karaoke shows in het land. De naam Dikdakkers ontstond vanuit het woord dikdakken, wat zoiets betekent als eten drinken en feestvieren.

De Dikdakkers weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Niet voor niets zijn De Dikdakkers graag geziene gasten op feesten en partijen. Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig.. Lang leve de lol en daar gaan we nog een keer is hierbij het motto. 

Interactie met het publiek staat voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan onmogelijk. Een voorbeeld hiervan is de cd-single Cowboys & Indianen waarin het publiek een belangrijke rol speelt. Ook bij het nummer "Hobbelpaard" wordt opnieuw een beroep op het publiek gedaan. Met De Dikdakkers is het altijd feest en ze staan garant voor gezelligheid en plezier!

Jannes

Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. Wij Vieren Het Leven is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten.

Dat specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. In september 2012 togen zijn fans massaal naar de Rotterdamse Ahoy, waar Jannes met een uitverkochte show liet zien tot de grootste artiesten in het land te behoren. Zonder het afstandelijke wat daar bij andere sterren soms nog wel eens bij komt kijken. Een man van het volk. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Maar de koning is niet verheven boven zijn onderdanen. “Bij mij is niemand een VIP”, aldus Jannes, die dit jaar zijn veertigste verjaardag vierde. “Iedereen is gelijk. We doen dit met zijn allen.”


(c)2018 Meezingfestijn.nl Bamos - Laat internet werken Inloggen